Välkommen till vår restaurang

Den 6 augusti 2015 öppnade vi dörrarna för första gången. Sedan dess har grundtanken varit att servera riktig mat, gjord på svenska råvaror i säsong, naturligt vin och öl från svenska bryggerier, i en välkomnande och hjärtlig miljö.
Vår pub
I puben vill vi skapa en naturlig, avslappnad mötesplats. På sommaren förlängs puben med Bakgården och de rustika lokalerna i det vi kallar Å-huset. I Å-huset kan man även få tillgång till egen matsal, för fest och middag.
Vi är stolta och glada att kunna servera ett stort utbud av olika ölsorter från svenska bryggerier. Är du sugen på ett glas vin har vi flera naturviner. Självklart har vi även en diger lista på alkoholfria drycker.

Krögar´n

Veronica Carlsson är uppvuxen i Bergslagen. Efter många år i Åre, på bl a Villa Tottebo och Fäviken Magasinet, arbetade hon i Stockholm, senast 5 år hos Mathias Dahlgren. Hon har stor erfarenhet inom gastronomi och dryckeskunskap. 2015 flyttade Veronica hem och grundade Bryggerikrogen.
Kvarteret Bryggeriet
Tack vare sitt läge intill tre forsar har platsen som idag kallas Kvarteret Bryggeriet varit ett industriområde med anor från 1500-talet. Bryggerihuset, som idag är konsthall, byggdes från 1893 och man kan fortfarande se spår av den öltillverkning som pågick där fram till 1950-talet. De övriga byggnaderna i området uppfördes 1890–1950. Vår restaurang ligger i gamla Tändrörsfabriken, som användes till bland annat tillverkning av stubintråd, tjärkokeri och förvaring av krut.
Jobba hos oss
Tjänster vi söker:
Sommar personal 2025:
Serveringspersonal (erfarenhet efterfrågas)
1 Bartender (erfarenhet efterfrågas)
3- 4 Kockar (erfarenhet efterfrågas)
Skicka din ansökan till: info@bryggerikrogen.se
Ingen ledig tjänst som passar dig? Skicka en spontanansökan, eftersom vi gärna knyter nya kontakter om det skulle uppstå behov.
Mail: info@bryggerikrogen.se
