Event & julbord

Fira jul med företaget eller privat hos Bryggerikrogen

Välkommen till Bryggerikrogens sociala julbord – här väntar en smakrik upplevelse som du privat eller företag absolut inte vill missa!

Det sociala julbordet i korthet

  • Serveras i fem omgångar. Njut av julens goda på ett alldeles speciellt sätt – vårt serverande julbord är uppdelat i fem omgångar, så du kan ta god tid på dig att njuta av allt. Ni kan sitta lugnt still och prata, slipp buffén.
  • Öppettider: torsdag till lördag, från den 30/11 till 16/12. Om ni är en grupp, tveka inte att höra av er – vi tar gärna emot bokningar andra dagar också!
  • Från 1-140p
  • Pris: 625kr/person exklusive moms. 690kr/p inklusive moms

Vi ser fram emot att skapa en oförglömlig julupplevelse för ditt företag eller privat. Skicka ett mejl till info@bryggerikrogen.se för att boka er plats. 

Rekommendationer

”Under åren har haft haft förmånen att äta julbord runt om i landet på flera högprofilerade restauranger med de mest namnkunniga kockarna. De har ju såklart som man kan vänta sig varit helt magiska! Av ALLA dessa ställen så är Bryggerikrogen i Nora den restaurang som matmässigt levererar en julbordsupplevelse som jag tycker är över allt annat. Det blir mitt go-to ställe även i år och som jag ger min absoluta rekommendation att besöka!

Michael Swall delägare Pilotage

”Wow! Maten lokalen och servicen var underbar. Veronica & Erik har skapat ett annorlunda julbord som vi alla på Örebro hockey älskade! Rekommenderas skarpt! ”

Tobias Foogde säljare Örebro hockey

Vi arrangerar dina event, fester och bröllop

Det finns så många olika tillfällen att fira, och ingen fest är den andra lik. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy just din speciella dag eller kväll. Till exempel kan vi erbjuda egen matsal i Å-huset, lilla Å-huset eller vår stora eventhall som tar upp till 140p. Hör av dig så berättar vi mer!

Varför Bryggerikrogen?

Bryggerikrogen är inte bara en plats för god mat och dryck. Det är en plats där smaker möts och gemenskap skapas. 

Unik atmosfär. Bryggerikrogen bjuder på en alldeles unik atmosfär som sätter tonen för en riktigt minnesvärd julupplevelse.

Kulinariska höjdpunkter. Vårt julbord är fyllt med lokala smaker och traditionella rätter som kommer att föra er närmare varandra.

Lättillgänglig plats. Vi är lätt att hitta och har generösa öppettider som passar ditt företags behov perfekt.