Restaurangen

Välkommen till vår restaurang

Den 6 augusti 2015 öppnade vi dörrarna för första gången. Sedan dess har grundtanken varit att servera riktig mat, gjord på svenska råvaror i säsong, naturligt vin och öl från svenska bryggerier, i en välkomnande och hjärtlig miljö.

Vi har kvällsöppet för à la carte, avsmakningsmeny och social meny. Vi har även lunchöppet på fredagar.

Kvarteret Bryggeriet

Tack vare sitt läge intill tre forsar har platsen som idag kallas Kvarteret Bryggeriet varit ett industriområde med anor från 1500-talet. Bryggerihuset, som idag är konsthall, byggdes från 1893 och man kan fortfarande se spår av den öltillverkning som pågick där fram till 1950-talet. De övriga byggnaderna i området uppfördes 1890–1950. Vår restaurang ligger i gamla Tändrörsfabriken, som användes till bland annat tillverkning av stubintråd, tjärkokeri och förvaring av krut.