Puben

Vår pub

I puben vill vi skapa en naturlig, avslappnad mötesplats. På sommaren förlängs puben med Bakgården och de rustika lokalerna i det vi kallar Å-huset. I Å-huset kan man även få tillgång till egen matsal, för fest och middag.

Vi är stolta och glada att kunna servera ett stort utbud av olika ölsorter från svenska bryggerier. Är du sugen på ett glas vin har vi flera naturviner. Självklart har vi även en diger lista på alkoholfria drycker.

Filosofi: genuint, gott och naturligt

Genuint – Det genuina ligger i hantverket, något vi inte tummar på. Men det genuina ligger även i hur vi förhåller oss till bemötande, vilket ska vara på ett hjärtligt och personligt sätt. Du ska känna dig som hemma hos oss!

Gott – Genom att kombinera svenska råvaror i säsong med vår gedigna kunskap kan vi leverera god mat och dryck av hög kvalitet, i en avslappnad miljö.

Naturligt – Det kan inte upprepas nog med gånger, att vi tar vara på det som erbjuds i vår omgivning. Vår utgångspunkt är att det naturliga, både på tallriken och i glaset, på en naturlig mötesplats.